De Wandeling

Wilt u echt kennis maken met Weert,culinair en cultuurhistorisch? Dan is deze wandeling echt iets voor u. Terwijl u van het ene etablissement naar het andere wandelt laat de stadsgids u de mooiste plekjes zien en vertelt het historisch verhaal van het centrum van Weert doorspekt met leuke anekdotes.

We starten met een drankje. Het eerste deel van de wandeling wordt afgesloten met een heerlijke soep. We vervolgen onze tocht door het centrum en als afsluiting begeleidt de gids u naar het restaurant voor het hoofdgerecht.

Kosten: 35 euro p.p.

Deelnemende zaken:

Aperitief:

Café Tramhalt – Taverne De Oude Munt – Theater de Huiskamer – Weerter Bazaar  – Hostellerie Munten

Soep:

Taverne De Oude Munt –  Theater de Huiskamer – Weerter Bazaar – Stadscafé de SooS– Bistro de Umbelder – Hostellerie Munten- Zusters Birgittinessen

Hoofdgerecht:

Taverne De Oude Munt – Weerter Bazaar – Stadscafé de SooS – Bistro de Umbelder – Hostellerie Munten – Zusters Birgittinessen

Welke etablissementen worden aangedaan wordt bij de boeking in overleg bepaald.

Verrassend vond ik al die leuke verhalen over de binnenstad maar een verrassing was zeker ook het heerlijke eten.
Caroline

Gegevens wandeling

  • Startlocatie: in overleg

  • Afstand: ong. 1,2 km

  • Duur: ong. 3 uur

  • Deelnemers: maximaal 20 per 1 gids

  • Kosten: €35 p.p en €16,- behandelingskosten voor 20 personen

  • Bijzonderheid: kosten culinaire wandeling zijn inclusief een drankje vooraf, de soep en een hoofdgerecht. Exclusief zijn de drankjes die u gebruikt bij de soep en het hoofdgerecht en eventueel een dessert. Deze kosten betaalt u ter plekke bij het restaurant.
    Vegetarisch op aanvraag en met een dieet kan rekening worden gehouden.

Neem contact op