Culinaire wandeling

Door Stadsgidsen Weert

Wilt u echt kennis maken met Weert,  zowel culinair als cultuurhistorisch? De Stadsgidsen van Weert laten u ook kennis maken met het heden en verleden van Weert.

U kunt een culinaire stadswandeling boeken en een deskundige gids laat u de mooiste plekjes van Weert zien. De wandeling start met een aperitiefje en tijdens de wandeling worden nog twee door u gekozen etablissementen in hartje Weert aangedaan.
Het eerste gedeelte van de wandeling wordt afgesloten met een heerlijke kop soep. Dan volgt het tweede gedeelte van de wandeling door het centrum. Als afsluiting begeleidt de gids u naar een restaurant voor het hoofdgerecht.
De kosten van de culinaire stadswandeling bedragen voor een groep van minimaal 4 personen € 32,50 per persoon. Dit is inclusief een aperitief, de soep en een hoofdgerecht en exclusief behandelingskosten à € 16, – per groep van 20 personen. Ook de drankjes die u gebruikt bij de soep en het hoofdgerecht zijn exclusief.
(Vegetarisch op aanvraag en met een dieet kan rekening worden gehouden) Eventuele meerprijs voor een dessert en consumpties betaalt u bij het restaurant ter plekke.

Deelnemende zaken:

Aperitief: Café Tramhalt – Taverne De Oude Munt – Theater de HuiskamerWeerter BazaarDe SoosHostellerie MuntenAntje van de Statie.
Soep: Taverne De Oude MuntDe LiefhebberTheater de Huiskamer – Weerter BazaarDe Soos – Bistro de UmbelderHostellerie MuntenAntje van de Statie.
Hoofdgerecht: Taverne De Oude Munt – Weerter BazaarDe Soos – Bistro de UmbelderHostellerie MuntenAntje van de Statie.